A les concentracions, vestida de verd.

Hola famílies,
Des de l'AMPA us convidam a les concentracions que tota la comunitat educativa, vestida de verd, farà el dilluns 28 i el dimarts 29, on hem de fer visible la unió per exigir solucions i accions per part de les institucions i reivindicar que els Consells Escolars conservin totes les competències que la LOMCE els treu i demanar un acord que desembussi aquesta situació.
- Dilluns 28 d'octubre a les 20:00 hores a l'IES Biel Martí de Ferreries on es celebrarà un Consell Escolar de Menorca extraordinari per reivindicar el paper dels Consells Escolars.
- Dimarts 29 d'octubre concentració a les 19:15 hores davant del CIME on es celebrarà un Consell Escolar Plenari de Menorca.

 AMPA IES CAP DE LLEVANT


Hola familias,
Desde el AMPA os invitamos a las concentraciones que toda la comunidad educativa, vestida de verde,  hará el lunes 28 y martes 29, donde tenemos que hacer visible la unión para exigir soluciones y acciones por parte de las instituciones y reivindicar que los consejos escolares conserven todas las competencias que la Lomce les quita y pedir un acuerdo que desatasque  esta situación.
-Lunes 28 de octubre a las 20:00 horas en el IES Biel Martí  de Ferreries donde se celebrará un Consell Escolar de Menorca extraordinario para reivindicar el papel de los Consejos escolares.
-Martes 29 de octubre concentración a las 19:15 horas delante de CIME donde se celebrará un Consejo Escolar Plenario de Menorca.
 
AMPA IES CAP DE LLEVANT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada