PROGRAMA DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES. PROGRAMA DE REUTILIZACIÓN DE LIBROS.

Benvolgudes famílies, 

En relació al PROGRAMA DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES, us comunicam que enguany la seva gestió es realitzarà directament des de la direcció del centre i no des de l’AMPA. Hi ha alguns canvis respecte del procediment que es seguia anys enrere.

Totes les famílies de l’alumnat que tengui llibres de text i de lectura de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, i vulguin col·laborar en aquest programa, poden llegir el document adjunt que ha elaborat la direcció de l’institut per al vostre coneixement.

Gràcies per la vostra col·laboració i participació.

AMPA IES Cap de Llevant


Queridas familias,

En relación en el PROGRAMA DE REUTILIZACIÓN DE LIBROS, os comunicamos que este año su gestión se realizará directamente desde la dirección del centro y no desde el AMPA. Hay algunos cambios respecto del procedimiento que se seguía años atrás.

Todas las familias del alumnado que tenga libros de texto y de lectura de 1º de ESO hasta 2º de Bachillerato, y quieran colaborar en este programa, pueden leer el documento adjunto que ha elaborado la dirección del instituto para vuestro conocimiento.

Gracias por vuestra colaboración y participación.

AMPA IES Cap de Llevant

Document adjunt.

REUTILITZACIÓ DE LLIBRES
CURS 2015-2016
 

Benvolgudes famílies,

Com és costum al nostre centre ens hem proposat, un cop més, fomentar la reutilització dels llibres de text i de lectura entre el nostre alumnat.

Les dificultats que comporta el poder gestionar de manera correcta i adequada aquest servei fa que haguem d´ introduir canvis en aquest procés de cara al curs vinent 2015-2016.

Així, la reutilització de llibres es farà de la següent manera:

1. Enguany es proposa canviar el sistema, farem bescanvi de llibres amb preus simbòlics, és a dir, totes aquelles famílies interessades en vendre o adquirir llibres ho podran fer en els  horaris i llocs habilitats pel centre.
2. El preu dels llibres serà de 5€ per als llibres de text d’ESO, 10€ per als llibres de text de Batxiller i 2€ per als llibres de lectura.
3. L’IES Cap de Llevant facilitarà taules i un espai per afavorir el bescanvi així com també una persona responsable encarregada de vigilar que tot el procés es desenvolupi correctament.
4. Aquest procés tindrà lloc durant els dies 19 de juny entre les 8 i les 13h i 22 de juny entre les 10 i les 11 hores , i els dies 3 i 4 de setembre entre les 10 i les 11h.
5. El llibres han d’estar en bones condicions i els que estiguin escrits a llapis en el moment del bescanvi han d’estar esborrats i nets.



Moltes gràcies per la vostra col·laboració i participació.



IES Cap de Llevant      


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada