Campanya de Reutilització de Llibres.







     
                 ALLIBERA'M 

EL AMPA IES CAP DE LLEVANT va a  engegar La Campanya de Reutilització de Llibres.
 

Les famílies interessades, han de portar-los a la consergeria de l'Institut, de forma desinteressada, els llibres que estiguin en bon estat i ja no es vagin a utilitzar.

A canvi es cap de bestiar donarà un tiquet per poder intercanviar-los, Si els hi hagués, pels llibres que necessitin per al curs que ve. Deixar clar que, no es pot garantir que totes les famílies que deixin els seus llibres puguin rebre uns altres a canvi. Això dependrà del nombre de famílies que deixin els seus llibres.

El procés per dur a terme aquesta iniciativa serà el següent:

1.- S'informa a les famílies amb aquesta circular.

2.- Les famílies que vulguin reutilitzar els seus llibres han de lliurar-los en la Conselleria de l'Institut del 24 de juny al 12 de juliol, de 8 a 1.4 hores, on hi haurà membres del AMPA que s'encarregaran de recollir-los.

3.- La recollida de llibres que es necessitin per al curs següent s'efectuarà, el dilluns 15 de juliol a partir de les 8 hores, fins a final d'existències.

Les famílies que no lliurin llibres, però que vulguin beneficiar-se d'aquesta campanya, hauran d'acudir el dia 16 de juliol a partir de les 9h fins a final d'existències.

4.- Els preus per a les famílies que es vulguin beneficiar de la reutilització de llibres i no hagin lliurat cap, serà de 5€ pel lot que rebin amb un mínim de 3 llibres.

Les famílies que no lliurin més que 2 o 3 llibres, hauran d'abonar 3€ per beneficiar-se del lliurament.


AMPA IES CAP DE LLEVANT


SI VOLS CONTRIBUIR Al MEDI AMBIENT, REUTILITZA ELS TEUS LLIBRES PARTICIPA D'AQUESTA INICIATIVA SOLIDÀRIA I ALTRUISTA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada