Petició col·laboració. Petición de colaboración











Benvolguts pares i mares,
La professora de projectes de l'IES Cap de Llevant i un grup de quatre alumnes han realitzat el projecte: Per què conviuen gana i obesitat al món?
Aquest projecte té una voluntat d'aprenentatge al servei de la societat i els alumnes han hagut de dissenyar diferents accions per intentar aportar el seu granit de sorra.
Aquests quatre alumnes han dissenyat una campanya de recollida d'aliments per portar al Banc d'Aliments de Maó gestionat per la Creu Vermella.
Recolliran aliments a l'entrada de l'institut fins al dia 15 de Novembre.
Aquest correu electrònic és per demanar la vostra col·laboració aportant algun aliment, si poden.

ESPEREM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!

Moltíssimes gràcies.

AMPA IES Cap de Llevant












Estimados padres y madres,
La profesora de proyectos del IES Cap de Llevant y un grupo de cuatro alumnos han realizado el proyecto: ¿Por qué conviven hambre y obesidad en el mundo?.
Este proyecto tiene una voluntad de aprendizaje al servicio de la sociedad y los alumnos han tenido que diseñar diferentes acciones para intentar aportar su granito de arena.
Estos cuatro alumnos han diseñado una campaña de recogida de alimentos para llevar en el Banco de Alimentos de Maó gestionado por la Cruz Roja. Recogerán alimentos a la entrada del instituto hasta el día 15 de Noviembre.
Este correo electrónico es para pedir vuestra colaboración aportando algún alimento, si pueden.

¡¡¡ESPERAMOS VUESTRA COLABORACIÓN!!!

Muchísimas gracias

AMPA IES Cap de Llevant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada