Assemblea de l’AMPA de l’IES Cap de Llevant, dimecres 9 de març. Asamblea del AMPA IES Cap de Llevant,miércoles 9 de marzo.

Benvolgudes famílies.

La propera assemblea general ordinària de l’AMPA de l’IES Cap de Llevant  tindrà lloc el dimecres 9 de març a les 19.30 h.

Aquest canvi es degut a que l'últim dimecres de mes, demà dia 24 de febrer es celebrarà la reunió de las APIMAs de Menorca a les 19,00 h a l'IES Ramis i Ramis de Maó.

Us hi esperem a tots!

Salutacions.

AMPA IES Cap de Llevant


Estimadas familias.

La próxima asamblea general ordinaria del AMPA del IES Cap de Llevant tendrá lugar el miércoles 9 de marzo a las 19.30 hrs.

Este cambio es debido a que el último miércoles de mes, mañana día 24 de febrero se celebrará la reunión de las APIMAs de Menorca a las 19,00 hrs en el IES Ramis i Ramis de Maó.

¡Os esperamos a todos!

Saludos.

AMPA IES Cap de Llevant 

Reunió APIMAs Menorca




DIA D'INTERNET SEGURA


Benvolguts/des famílies,
El pròxim 9 de febrer de 2016 escelebra el DIA D'INTERNET SEGURA  (  http://ec.europa.eu/digital-agenda/en/creating-better-internet-kids  ) unainiciativa que se posa en marxa a tota Europa amb la intenció de conscienciar del bon ús d'Internet entre els més joves. Actualment un dels objectius prioritaris dels centres educatius és treballar l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. A ningú se li escapa que els conflictes que sorgeixen a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació han augmentat exponencialment en els darrers temps, d’aquí la importància de què tota la comunitat educativa s’impliqui en aquesta prevenció.
Per aquesta raó, vos convidam a  participar en aquest projecterealitzant activitats de conscienciació i formació a les famílies del vostre centre.
En aquest sentit, diferents organismesde l'administració de les Illes Balears  (Oficinade Defensa del Dret de Menor, Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar, els Policies Tutors, IB Jove i la Fundació Bit) ens hem posatd'acord per tal de difondre aquesta iniciativa a tota la comunitat i començar així una sèrie d'actuacions per fomentar la seguretat a laxarxa. 
Les activitats que vos proposam estanredactades en el document “Dia d’Internet Segura 2016” que vos adjuntam.  
A més a més, vos adjuntam algunespropostes que se poden fer arribar a les famílies, aquests i altres documents relacionats amb la seguretat a la xarxa els podeu trobar al curs gratuït que es realitza online de chaval.es  http://formaciononline.chaval.es/
Finalment, adjuntam un trípticinformatiu on apareixen els diferents recursos de l'Administració de les Illes Balears que vos poden donar una ma si necessitau ajuda. 
El lema és "Implica't per unainternet més segura"!!!
 
Salutacions cordials,
 
...
Marta Escoda Trobat
Directora de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar
Direcció General d'Innovació i Comunitat Educativa
Conselleria d'Educació i Universitat
C/ Alfons El Magnànim, 29- 3r (BLOC B) 07004 Palma
Tf 971177608 // 608455246 // ext. 91565
Juegos Ciberacoso escolar Ciberbullying_Secundaria_Red.es:
Juegos Mediación Parental_Primaria_Red.es:

Juegos Mediación Parental_Secundaria_Red.es:
  
Monográfico Mediación parental_Red.es:
Dia d'internet segura: